Αδωνις: Αν η πλειοψηφία κρίνει ότι έχω ποινικές ευθύνες για το Ντυνάν που έχουν παραγραφεί, ζητώ να δικαστώ - iefimerida.gr

Αδωνις: Αν η πλειοψηφία κρίνει ότι έχω ποινικές ευθύνες για το Ντυνάν που έχουν παραγραφεί, ζητώ να δικαστώ

Ο Αδωνις Γεωργιάδης στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία -Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν κρύβομαι από την παραγραφή» τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης μετά το τέλος της δεύτερης κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας.

«Θεωρώ ότι έχω απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Εσπευσε να διευκρινίσει: «Αν παρ' ελπίδα η πλειοψηφία της επιτροπής κρίνει ότι έχω ποινικές ευθύνες για την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν, αιτούμαι τη χρήση του άρθρου 86 παράγραφος 5 και ζητώ την άμεση παραπομπή μου σε ειδική δικαστική επιτροπή για να δικαστώ».

Οπως εξήγησε ο Αδωνις Γεωργιάδης, εάν η πλειοψηφία της επιτροπής κρίνει ότι έχει ποινικές ευθύνες που έχουν όμως παραγραφεί λόγω του άρθρου 86, «παραιτούμαι του δικαιώματος της παραγραφής και ζητώ να ενεργοποιηθεί η παράγραφος 5 του άρθρου 86, προκειμένου να μην μείνει καμία σκιά ως προς το ότι τήρησα απόλυτα το δημόσιο συμφέρον».

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συμπλήρωσε: «Δεν επιθυμώ να επιτρέψω στην πλειοψηφία της επιτροπής να με στιγματίσει υπονοώντας ότι έχω ποινικές ευθύνες και κρύβομαι από την παραγραφή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ