Ελευθερία Ρήγου: Εχασε 20 κιλά και επιστρέφει στο σανίδι [εικόνα] - iefimerida.gr

Ελευθερία Ρήγου: Εχασε 20 κιλά και επιστρέφει στο σανίδι [εικόνα]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν νοσταλγώ τίποτα από την εποχή που ήμουν συνεχώς στα φώτα. Ήμουν μια μηχανή που δούλευε και ποτέ δεν χαιρόταν. Ίσως δεν είχα την ωριμότητα να διαχειριστώ όλο αυτό που μου συνέβαινε τότε. Ζύγιζα μόλις 48 κιλά, δεν προλάβαινα να φάω, να κοιμηθώ» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Ελευθερία Ρήγου μιλώντας για την εποχή που βρισκόταν στο τηλεοπτικό προσκήνιο.

Η ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της σε επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας του 90’. Από τότε πολλά άλλαξαν στη ζωή της.

Με δύναμη και θέληση αντιμέτωπισε ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε (η ίδια σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι έπασχε από τη νόσο Hashimoto) και με ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής κατάφερε να χάσει 20 κιλά.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πρόβες για την συμμετοχή της στην παράσταση «Το Χρυσό Αρισμαρί» στο Θέατρο ΗΒΗ της Κέλλυς Σταμουλάκη. Η Ελευθερία Ρήγου φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του νέου της ρόλου και η εικόνα της δείχνει μια γυναίκα που διανύει μια φάση δημιουργική και πολύ αισιόδοξη. Η μεγάλη απώλεια βάρους είναι εμφανής.

Δείτε την μεγάλη αλλαγή της Ελευθερία Ρήγου μετά την απώλεια βάρους στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ