To VW Tiguan με νέους κινητήρες, καινούργιες εκδόσεις και νέες τιμές με όφελος έως 4.750 ευρώ - iefimerida.gr

To VW Tiguan με νέους κινητήρες, καινούργιες εκδόσεις και νέες τιμές με όφελος έως 4.750 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο Tiguan αναβαθμίζεται με νέους κινητήρες βενζίνης TSI & diesel TDI και νέες σπορ εκδόσεις, ενώ διατίθεται παράλληλα με όφελος έως €4.750.

Αναλυτικά το Tiguan διαθέτει μία νέα, πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης TSI και diesel TDI. Πιο συγκεκριμένα, ξεκινά άμεσα η διάθεση του Tiguan με τον κινητήρα βενζίνης 2.0 TSI 180PS 4Motion, καθώς και με τον κορυφαίο κινητήρα diesel 2.0 Bi-TDI 4Motion απόδοσης 240PS. Και οι 2 κινητήρες συνδυάζονται αποκλειστικά με κιβώτιο DSG7. Επίσης, για πρώτη φορά, το Tiguan εφοδιάζεται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI 150PS 4Motion με κιβώτιο DSG6.

To VW Tiguan με νέους κινητήρες, καινούργιες εκδόσεις και νέες τιμές με όφελος έως 4.750 ευρώ | iefimerida.gr 0

Επιπρόσθετα, όλοι οι κινητήρες 2.0 TDI περιλαμβάνουν στον βασικό εξοπλισμό Ηλεκτρoνικά Ρυθμιζόμενες Αναρτήσεις DCC (Dynamic Chassis Control).'

Με τις προσθήκες των νέων κινητήρων, το Tiguan αποτελεί το SUV με την μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων βενζίνης & diesel στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας συνολικά 12 επιλογές και συνδυασμός κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια και κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς.

To VW Tiguan με νέους κινητήρες, καινούργιες εκδόσεις και νέες τιμές με όφελος έως 4.750 ευρώ | iefimerida.gr 1

Παράλληλα στη γκάμα εκδόσεων του Tiguan, έρχεται να προστεθεί η Sport έκδοση R-Line.

Συνδυάζοντας ιδανικά τον SUV χαρακτήρα με τον δυναμικό και elegant σχεδιασμό, το Tiguan R-Line μαγνητίζει το βλέμμα διαθέτοντας σπορ προφυλακτήρες ειδικής σχεδίασης R, διευρυμένα πλευρικά μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος, ζάντες αλουμινίου “Sebring” διάστασης 8,5J x 19’ & ελαστικά 255/45 R19, πίσω διαχύτη σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, πίσω αεροτομή οροφής σχεδίασης R, έμβλημα R-Line πλευρικά, πάνω από τους μπροστινούς θόλους.

To VW Tiguan με νέους κινητήρες, καινούργιες εκδόσεις και νέες τιμές με όφελος έως 4.750 ευρώ | iefimerida.gr 2

Επιπλέον της δυναμικής του σχεδίασης, το Tiguan R-Line διαθέτει και πλήρη βασικό εξοπλισμό, ενώ η γκάμα του Tiguan συνολικά περιλαμβάνει εκδόσεις με νέες τιμές και όφελος που φτάνει έως τις 4.750 ευρώ στην περίπτωση της έκδοσης ADVANCE 1.4 TSI 150PS ACT. Ο νέος τιμοκατάλογος του Tiguan ξεκινά από τις 24.950 ευρώ για τις εκδόσεις βενζίνης και από τις 27.700 για αυτές του πετρελαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VW Tiguan νέοι κινητήρες τιμές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ