Τρεις υπουργοί και 4 βουλευτές ψήφισαν το ξήλωμα του νόμου Διαμαντοπούλου -Το 2011 τον είχαν υπερψηφίσει - iefimerida.gr

Τρεις υπουργοί και 4 βουλευτές ψήφισαν το ξήλωμα του νόμου Διαμαντοπούλου -Το 2011 τον είχαν υπερψηφίσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα η Βουλή υπερψήφισε το νομοσχέδιο Γαβρόγλου για την Παιδεία, με το οποίο ουσιαστικά «ξηλώνεται» ο νόμος της Άννας Διαμαντοπούλου.

Από την ονομαστική ψηφοφορία προέκυψε πως επτά μέλη του Κοινοβουλίου, τα οποία το 2011 είχαν ψηφίσει τον νόμο 4009/2011 («νόμος Διαμαντοπούλου»), για την ανώτατη εκπαίδευση, σήμερα ψήφισαν την κατάργησή του.

Πρόκειται για τρεις υπουργούς και τέσσερις βουλευτές. Συγκεκριμένα, είναι η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Θεόδωρος Παραστατίδης, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η Έλενα Κουντουρά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Και οι 7 ήταν ανάμεσα στους 255 βουλευτές που είχαν ψηφίσει τον νόμο της Άννας Διαμαντοπούλου. Σήμερα, οι τέσσερις από αυτούς είναι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ενώ τρεις είναι και υπουργοί στο κυβερνητικό σχήμα.

Υπενθυμίζεται πως το 2011 και ο Πάνος Καμμένος είχε υπερψηφίσει, ωστόσο σήμερα απουσίαζε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ νομοσχέδιο Παιδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ