Ο Δημήτρης Καμμένος καταψήφισε το άρθρο 3 για το άσυλο στα πανεπιστήμια - iefimerida.gr

Ο Δημήτρης Καμμένος καταψήφισε το άρθρο 3 για το άσυλο στα πανεπιστήμια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια απώλεια για το κυβερνητικό στρατόπεδο κατέγραψε η ψηφοφοσία τη Βουλή για το νομοσχέδιο για την Παιδεία.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος καταψήφισε το άρθρο 3 του νομοσχεδίου, για το άσυλο στα πανεπιστήμια, ενώ υπερψήφισε όλα τα υπόλοιπα άρθρα.

Το άρθρο 3 του νομοσχεδίου υπό τον τίτλο «Ακαδημαϊκές Ελευθερίες», προβλέπει:

«Επέμβαση δημόσιας δύναμης σε χώρους ΑΕΙ επιτρέπεται αυτεπαγγέλτως σε περιπτώσεις κακουργημάτων κατά της ζωής και ύστερα από απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Οι ανωτέρω περιορισμοί δεν ισχύουν για επεμβάσεις του Πυροσβεστικού Σώματος και επεμβάσεις σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων».

Καμμένος: Γιατί ψήφισα «όχι»

Μιλώντας στον Real MF ο κ. Καμμένος εξήγησε γιατί καταψήφισε το συγκεκριμένο άρθρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η θέση μου παραμένει σταθερή σε σχέση με αυτό. Δεν πήγα ξαφνικά σήμερα στη Βουλή και ψήφισα 'όχι' σε αυτό. Ψήφισα όχι, γιατί έχω κάνει πολλές επερωτήσεις σε σχέση με τους μπαχαλάκηδες, σε σχέση με όλο αυτό που συμβαίνει ή συνέβαινε χωρίς να μου έχει απαντήσει ποτέ ο κ. Τόσκας».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ πρόσθεσε: «Έμεινα σταθερός στη θέση μου και την άποψη μου. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός για να ψηφίζω οτιδήποτε μου φέρνουν, αναλόγως την κομματική γραμμή. Ψήφισα αυτό που πίστευα και βάσει των επερωτήσεων που έχω καταθέσει στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος Δημήτρης Βουλή Ν/Σ Παιδεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ