Μαρίνα Σάττι: Η φωτογραφία της σε ηλικία 9 ετών [εικόνα] - iefimerida.gr

Μαρίνα Σάττι: Η φωτογραφία της σε ηλικία 9 ετών [εικόνα]

Η Μαρίνα Σάττι στον Κήπο του Μεγάρου/ NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια «συλλεκτική» φωτογραφία των παιδικών της χρόνων δημοσίευσε η Μαρίνα Σάττι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Μια φωτογραφία που ίδια διάλεξε από το συρτάρι των παιδικών της αναμνήσεων. Τότε που δεν μπορούσε ακόμα να φανταστεί ότι ο καλλιτεχνικός δρόμος που θα διάλεγε θα της χάριζε αναγνωρισιμότητα και επιτυχία.

Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του 1986 στην Αθήνα, από πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα. Μεγαλωμένη στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σεπτέμβριο του 2004 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με στόχο να σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο E.M.Π. Παράλληλα, έκανε σπουδές στο κλασικό τραγούδι, στο χορό και το θέατρο. Ύστερα ήρθαν οι υποτροφίες: συγκεκριμένα η ίδια κέρδισε υποτροφία για το Berklee College of Music, από το οποίο αποφοίτησε το 2011 με εξειδίκευση στο Contemporary Writing and Production και Film Scoring.

Η παιδική φωτογραφία της Μαρίνας Σάττι τραβηγμένη το 1995 συγκέντρωσε πάνω από χίλια likes σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Η ίδια ποζάρει στην Κρήτη και στη λεζάντα της φωτογραφίας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Οταν επιστρέφεις στην Κρήτη και ανοίγουν τα συρτάρια».

Δείτε τη φωτογραφία στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρίνα Σάττι ΣΑΤΤΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ