Ξυπνάς κατατρομαγμένη; Αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις (ίσως και συχνά) εφιάλτες - iefimerida.gr

Ξυπνάς κατατρομαγμένη; Αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις (ίσως και συχνά) εφιάλτες

Φωτογραφία :Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της ζωής δημιουργούν μια καθημερινότητα αρκετά κουραστική. Το μόνο λοιπόν που σκεφτόμαστε, όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας είναι να καταφέρουμε να αποσυμπιεστούμε από όλα τα άγχη και τα προβλήματα, να χαλαρώσουμε και αφού φάμε ένα ζεστό πιάτο φαγητό, να κοιμηθούμε.

Τι καλύτερο από το να τα καταφέρουμε βλέποντας παράλληλα όνειρα γλυκά, που θα μας κάνουν να ξυπνήσουμε με θετική διάθεση και χαμόγελο;

Η πραγματικότητα βέβαια δεν είναι πάντα αυτή. Υπάρχουν φορές -ίσως σε κάποιους συμβαίνει και αρκετά συχνά μάλιστα- που ο ύπνος μας διακόπτεται από το αίσθημα φόβου και πανικού εξαιτίας ενός εφιάλτη, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να μας συνέβη, από τη στιγμή που νωρίτερα δεν παρακολουθήσαμε για παράδειγμα κάποιο θρίλερ ούτε κάναμε αρνητικές σκέψεις.

Δείτε ποιος είναι ο λόγος που οδηγεί συχνά σε εφιάλτες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ύπνος έρευνα εφιάλτης στον ύπνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ