Νέα Υόρκη: Ανδρας έπεσε από μπαλκόνι στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου [σκληρό βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα Υόρκη: Ανδρας έπεσε από μπαλκόνι στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου [σκληρό βίντεο]

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από μπαλκόνι στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Oculus στη Νέα Υόρκη.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι και σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Οι μάρτυρες περιέγραψαν την κατάσταση του ανθρώπου ως πάρα πολύ άσχημη ενώ στο twitter δημοσιεύτηκε και φωτογραφία με τον άτυχο άνδρα στο έδαφος μέσα στο κτίριο, περιτριγυρισμένος από αστυνομικούς.
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα.

Το φημισμένο Oculus στιγματίζεται για δεύτερη φορά φέτος από αντίστοιχο περιστατικό καθώς μια 29χρονη γυναίκα πέθανε όταν έπεσε στις κυλιόμενες σκάλες του κτιρίου.

Το εντυπωσιακό κτίριο ωστόσο αξίας 3,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων σχεδιάστηκε από τον γνωστό αρχιτέκτονα Σαντιάγκο Καλατράβα και εκτός από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στεγάζει και σιδηροδρομικές διασυνδέσεις μεταξύ Νέας Υόρκης και Νιού Τζέρσι.

Something awful happened at the World Trade Center hub (aka oculus). Not sure what. Police won't let anyone use cameras & evacuating pic.twitter.com/TSsaip1MVl

Νέα Υόρκη: Ανδρας έπεσε από μπαλκόνι στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου [σκληρό βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ WTC
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ