Η Κάθι Γκρίφιν ξύρισε το κεφάλι της -Συμπαράσταση στην αδελφή της που δίνει μάχη με τον καρκίνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κάθι Γκρίφιν ξύρισε το κεφάλι της -Συμπαράσταση στην αδελφή της που δίνει μάχη με τον καρκίνο [εικόνες]

Το νέο λουκ της Κάθι Γκρίφιν (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάθι Γκρίφιν είπε αντίο στα χαρακτηριστικά κόκκινα μαλλιά της, για καλό σκοπό.

Η κωμικός ξύρισε το κεφάλι της, σε ένδειξη συμπαράστασης προς την αδελφή της, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο. Το γεγονός αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιασίρ Αλί, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία της βραβευμένης με Emmy ηθοποιού, που μόλις είχε ξυρίσει το κεφάλι της. Σε μία δεύτερη φωτογραφία, η μητέρα της, Μάγκι, τρίβει το κεφάλι της 56χρονης.

In solidarity with her sister, who is going through chemo, @kathygriffin shaved her head. Donate to @AmericanCancer: https://t.co/NazIbJ9FQ2 pic.twitter.com/UXr9YH1LYc

Πριν από λίγο καιρό η Γκρίφιν είχε βρεθεί στην επικαιρότητα, εξαιτίας άλλων φωτογραφιών της, που είχαν προκαλέσει σάλο. Σε εκείνες, κρατούσε το ματωμένο «κεφάλι» του Ντόναλντ Τραμπ, με αποτέλεσμα να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας της Μυστικής Υπηρεσίας και τελικά να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάθι Γκρίφιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ