Eυτυχισμένη οικογένεια! Τζένιφερ Λόπεζ και Αλεξ Ροντρίγκεζ ποζάρουν με τα παιδιά τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Eυτυχισμένη οικογένεια! Τζένιφερ Λόπεζ και Αλεξ Ροντρίγκεζ ποζάρουν με τα παιδιά τους [εικόνες]

© Splash / Ideal Image"
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eξι μήνες μετρά η σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του συντρόφου της, Αλεξ Ροντρίγκεζ και όπως αναφέρει πηγή στο περιοδικό People, η ίδια νιώθει ότι η σχέση της έχει κρατήσει πολύ περισσότερο.

«Είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Ο Alex την φροντίζει πολύ. Εκείνη αγαπά να περνά χρόνο μαζί του. Οι οικογένειες τα πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους. Εκείνος λατρεύει την οικογένεια, το ίδιο και εκείνη. Για την Τζένιφερ προέχει η οικογένεια» αναφέρει χαρακτηριστικά άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram, Jennifer Lopez και Alex Rodriguez μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, «συλλεκτικά» κλικ με οικογενειακές στιγμές.

Η Jennifer Lopez γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες τα γενέθλιά της παρουσία της οικογένειάς της. Ξεχωριστή η στιγμή που η ίδια και ο σύντροφος της ποζάρουν με τα παιδιά τους. Ο ίδιος μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε: «Ενα υπέροχο Σαββατοκύριακο, γιορτάζοντας με τις οικογένειές μας

Δείτε τις φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Λόπεζ ΛΟΠΕΖ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ