Καταπέλτης η ΝΔ κατά Βούτση: Με τη στάση του διευκολύνει την παραβίαση του νόμου - iefimerida.gr

Καταπέλτης η ΝΔ κατά Βούτση: Με τη στάση του διευκολύνει την παραβίαση του νόμου

Ο κ. Βούτσης δεν απαντάει στην ουσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Βούτσης έφτασε στο σημείο να εγκαλεί τις αστυνομικές δυνάμεις που έπραξαν το αυτονόητο, σχολιάζουν από τη ΝΔ για την επιστολή του προέδρου της Βουλής προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε αυτή, ο κ. Βούτσης ουσιαστικά απαντά στον πρόεδρο της ΝΔ ότι έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής επειδή δεν είχε... ρωτηθεί αρχικά για τη σύλληψή τους. Στάση την οποία καυτηριάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι έτσι διευκολύνει ενέργειες που παραβιάζουν τον νόμο.

«Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, στην τρισέλιδη επιστολή του προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν απαντά στην ουσία των θεμάτων που έθεσε ο κ. Μητσοτάκης. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να εγκαλεί τις αστυνομικές δυνάμεις, που έπραξαν το αυτονόητο: Να συλλάβουν τους Ρουβίκωνες», σχολίασαν κύκλοι της ΝΔ σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Εξ' αντικειμένου, με τη στάση του, διευκολύνει παρόμοιες ενέργειες που παραβιάζουν το νόμο και προκαλούν την κοινωνία», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Βούτσης Ρουβίκωνας ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ