Πάρε σκύλο.... σώζει ζωές! - iefimerida.gr

Πάρε σκύλο.... σώζει ζωές!

Πάρε σκύλο.... σώζει ζωές!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σκύλο της οφείλει τη ζωή της μια αμερικανίδα, που έχασε τις αισθήσεις τις μετά από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της, στο οποίο ζεί μόνη της, παρέα με αυτόν τον μικρό και άλλους τετράποδους φίλους της.

Η αμερικανίδα συγγραφέας Μπεθ Μπένετ γλίστρισε στα πλακάκια, έπεσε, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της. Ο μικρός της φίλος στεκόταν δίπλα της και την έγλειφε στο πρόσωπο, μέχρις ότου η γυναίκα απέκτησε και πάλι τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια ο μικρός Ντάνι, έτρεξε να της φέρει το τηλέφωνο για να καλέσει σε βοήθεια. Η συσκευή του τηλεφώνου από μόνη της, όμως, δεν θα μπορούσε να βοηθήσει αποτελεσματικά τη γυναίκα και αυτό μάλλον το ήξερε ο μικρός της φίλος, αφού στη συνέχεια της έφερε διάφορα χαρτιά, ένα εκ των οποίων είχε γραμμένο επάνω του το τηλέφωνο του γείτονα.

Έτσι η αμερικανίδα συγγραφέας κάλεσε αμέσως σε βοήθεια και κατάφερε να μεταφερθεί έγκαιρα στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Και ποιός νομίζεται ότι τη συνοδεύει στο νοσοκομείο, κάνοντάς της παρέα και προσέχοντάς την; Μα φυσικά ο... Ντάνι!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπεθ Μπένθαμ σκύλος που σώζει ζωές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ