Ζήσε νέες εμπειρίες στο Full με τα παγωτά BOSS - iefimerida.gr

Ζήσε νέες εμπειρίες στο Full με τα παγωτά BOSS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και θέλεις να είναι κάθε ημέρα σου καλύτερη από την προηγούμενη;

Ψάχνεις αυτό που θα σε εμπνεύσει να παραδοθείς στην περιπέτεια αυτό το καλοκαίρι και να ζήσεις τη ζωή στο Full;

Ζήστα όλα στο Full!

Η νέα Full γευστική εμπειρία είναι εδώ και ακούει στο όνομα BOSS Full! To ξυλάκι BOSS ήρθε με δύο νέες εκπληκτικές γεύσεις, BOSS Full Caramel Brownies και BOSS Full Cookies για να σε αναδείξουν στον πρωταγωνιστή της δικής σου ιστορίας! Βάλε τέλος σε ότι σε περιορίζει και γράψε τους κανόνες με το δικό σου τρόπο. Αναζήτησε αυτό που θα σε κάνει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και κάνε τώρα το πρώτο βήμα προς οτιδήποτε σε ευχαριστεί!

Ζήσε νέες εμπειρίες στο Full με τα παγωτά BOSS | iefimerida.gr 0

Τα νέα ξυλάκια BOSS, με μοναδική αρχιτεκτονική απόλαυσης, σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι σε ότι και αν κάνεις: Να το ζεις στο Full! Από τη μία, το παγωτό καραμέλα συνοδεύει τα ολόκληρα κομμάτια brownies, μέσα σε τραγανή σοκολάτα γάλακτος με κομμάτια γκοφρέτας. Από την άλλη, η αγαπημένη γεύση Cookies έρχεται για να συναρπάσει, ανανεωμένη και ενισχυμένη με ολόκληρα κομμάτια μπισκότου. Οι γεύσεις αυτές δίνουν την απόλυτη γευστική εμπειρία, και σε προτρέπουν να παραδοθείς στην ενέργεια και την αδρεναλίνη σου και φυσικά…να ζήσεις στο Full! Μόνο εσύ μπορείς να αφήσεις ότι σε κρατάει πίσω και να τολμήσεις αυτό που σου φαινόταν ακατόρθωτο!

Ζήσε νέες εμπειρίες στο Full με τα παγωτά BOSS | iefimerida.gr 1

Βγες στο δρόμο και τραγούδησε, χόρεψε με την κοπέλα στο απέναντι τραπέζι, κάνε τις διακοπές που σου αξίζουν και ζήστο στο Full, ό,τι και αν σημαίνει αυτό για σένα! Τώρα έχεις ένα επιπλέον λόγο να το κάνεις! Ονειρέψου στο Full και πραγματοποίησε τα σχέδιά σου! Ξέχασε τους ενδοιασμούς και κάνε το αδύνατο δυνατό!

Ζήστο στο Full με την απόλυτη γευστική εμπειρία, με τα BOSS Full!

Ζήσε νέες εμπειρίες στο Full με τα παγωτά BOSS | iefimerida.gr 4


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΓΩΤΑ BOSS
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ