Πώς η γραφειοκρατία έστειλε τη νέα ταινία του Mamma Mia από τη Σκόπελο στην Κροατία - iefimerida.gr

Πώς η γραφειοκρατία έστειλε τη νέα ταινία του Mamma Mia από τη Σκόπελο στην Κροατία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά η περιβόητη γραφειοκρατία που όλοι ξορκίζουν αλλά εξακολουθεί να υπάρχει, έδιωξε το Mamma Mia από την Ελλάδα.

Την ώρα που καιγόμαστε να προσελκύσουμε επενδυτές, η γραφειοκρατία διώχνει από τη χώρα μια μεγάλη παραγωγή, αυτή της συνέχειας του δημοφιλούς μιούζικαλ, το πρώτο μέρος του οποίου είχε μεγάλα οικονομικά οφέλη, αφού πέρα των άλλων, έκανε τη Σκόπελο παγκοσμίως γνωστή και διεθνή δημοφιλή προορισμό.

Οι παραγωγοί του Μamma Mia αποφάσισαν αυτή τη φορά να γυρίσουν την ταινία στην Κροατία, όπου οι διαδικασίες για μια χολιγουντιανή παραγωγή είναι απλούστερες και άρα, οικονομικότερες...

Ήδη οι παραγωγοί της ταινίας, όπου πρωταγωνιστούν η Μέριλ Στριπ και ο Πιρς Μπρόσναν, έχουν επιλέξει το νησάκι Βις, στην Δαλματία και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα.

Αν και, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η εταιρία παραγωγής Universal δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση, εν τούτοις πηγές δήλωσαν πως η απόφαση «μετακόμισης» των γυρισμάτων όχι σε ένα ελληνικό νησί, όπως λέει το σενάριο, αλλά σε ένα κροατικό, ήταν ξεκάθαρα για γραφειοκρατικούς και οικονομικούς λόγους. Στην Κροατία, αναφέρει το δημοσίευμα, δεν απαιτείται άδεια για κάθε γύρισμα, η δουλειά γίνεται ευκολότερα και επομένως τα οικονομικά οφέλη είναι μεγαλύτερα.

Στην νέα ταινία, που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2018, δέκα χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης, πρωταγωνιστούν, εκτός από την Meryl Streep και τον Pierce Brosnan, η Amanda Seyfried, ο Colin Firth και ο Dominic Cooper. Η βρετανίδα ηθοποιός Lily James εντάσσεται στο καστ και θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της Μέριλ Στριπ σε νεαρή ηλικία, καθώς το θέμα της ταινίας (πρόκειται για prequel) έχει να κάνει με τις δικές της περιπέτειες στο ελληνικό καλοκαίρι.

Η Σκόπελος

Πώς η γραφειοκρατία έστειλε τη νέα ταινία του Mamma Mia από τη Σκόπελο στην Κροατία  | iefimerida.gr 0
Πώς η γραφειοκρατία έστειλε τη νέα ταινία του Mamma Mia από τη Σκόπελο στην Κροατία  | iefimerida.gr 1
Πώς η γραφειοκρατία έστειλε τη νέα ταινία του Mamma Mia από τη Σκόπελο στην Κροατία  | iefimerida.gr 2

Το Βις

Πώς η γραφειοκρατία έστειλε τη νέα ταινία του Mamma Mia από τη Σκόπελο στην Κροατία  | iefimerida.gr 3
Πώς η γραφειοκρατία έστειλε τη νέα ταινία του Mamma Mia από τη Σκόπελο στην Κροατία  | iefimerida.gr 4
Πώς η γραφειοκρατία έστειλε τη νέα ταινία του Mamma Mia από τη Σκόπελο στην Κροατία  | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μamma Mia Σκόπελος Βις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ