Μια Ισπανίδα μετατρέπει τις ραγάδες σε ερωτικό σημείο του γυναικείου σώματος [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια Ισπανίδα μετατρέπει τις ραγάδες σε ερωτικό σημείο του γυναικείου σώματος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aντί να προσπαθεί να εξαλείψει τις ραγάδες από το γυναικείο κορμί με κρέμες και άλλες θεραπείες (όπως συνηθίζεται), η 21χρονη Ισπανίδα καλλιτέχνιδα και δασκάλα, Cinta Tort Cartró (τη βρίσκετε με το όνομα Zinteta στο Instagram) τις αναδεικνύει προσπαθώντας να αλλάξει όλη την αρνητική αντίληψη απέναντι στις ατέλειες του γυναικείου σώματος.

Η Cartró δε διστάζει να πάρει θέση απέναντι στην «ανδροκρατούμενη κουλτούρα» και φιλοδοξώντας να αποτελέσει πηγή έμπνευσης αλλά και να εκπαιδεύσει την κοινότητά της, ζωγραφίζει τις ατέλειες στα γυναικεία σώματα με στόχο να αναδείξει την μοναδικότητα και την ομορφιά τους.

Έτσι λοιπόν μετατρέπει ραγάδες και σημάδια σε λαμπυρίζοντα έργα τέχνης με χρώματα και γκλίτερ. Όπως είπε η Cartró στο Yahoo Beauty: «Όλα ξεκίνησαν ως μια μορφή προσωπικής έκφρασης, αλλά γρήγορα εξελίχθηκαν σε ένα κοινωνικό σχόλιο για την ανδροκρατούμενη κοινωνία στην οποία ζούμε».

Δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ατέλειες ραγάδες δασκάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ