Παπαράτσι φωτογράφησαν τα δίδυμα του Κλούνεϊ -Εξαλλος, απειλεί με μηνύσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Παπαράτσι φωτογράφησαν τα δίδυμα του Κλούνεϊ -Εξαλλος, απειλεί με μηνύσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκαρφάλωσαν τα συρματοπλέγματα της βίλας του ζεύγους στη λίμνη Κόμο και φωτογράφησαν από απόσταση τα νεογέννητα δίδυμα.

Ο ηθοποιός, Τζορτζ Κλούνεϊ δήλωσε ότι σκοπεύει να μηνύσει το γαλλικό περιοδικό Voici, επειδή δημοσίευσε τις «παράνομες» φωτογραφίες των παιδιών του.

«Οι παπαράτσι του περιοδικού σκαρφάλωσαν τα συρματοπλέγματα, ανέβηκαν σε δένδρα και παράνομα φωτογράφισαν τα μωρά μας μέσα στο σπίτι μας", υποστήριξε.

Το γαλλικό περιοδικό Voici δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο εξώφυλλό του την Παρασκευή ισχυριζόμενο ότι είναι το πρώτο που παρουσιάζει την Έλα και τον Αλεξάντερ του ζεύγους Κλούνεϊ.

Παπαράτσι φωτογράφησαν τα δίδυμα του Κλούνεϊ -Εξαλλος, απειλεί με μηνύσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οπως αναφέρει το ίδιο το περιοδικό:

«Στα ψηλά της λίμνης Κόμο, στην θερινή κατοικία τους, επέλεξαν να ξεκουραστούν ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ. Ενα μήνα μετά την γέννηση των διδύμων τους, την Ελα και τον Αλεξάντερ, όλη η οικογένεια πέταξε με ιδιωτικό τζετ για να επωφεληθεί από την υπέροχη ιταλική ζωή. Σε αυτή την τεράστια κατοικία όπου συνήθως φιλοξενούν πολλούς φίλους του ηθοποιού, τώρα ακούγονται οι φωνούλες (και τα κλάματα, επίσης) των μωρών, προς μεγάλη χαρά των γονιών και του προσωπικού.

Και μη φανταστείτε ότι το ζευγάρι αφήνει τα παιδιά του στις παραμάνες παρότι αυτές έχουν πολλά πτυχία. Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ φροντίζουν τα δίδυμα σαν πραγματικοί γονείς».

Παπαράτσι φωτογράφησαν τα δίδυμα του Κλούνεϊ -Εξαλλος, απειλεί με μηνύσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είπε ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία νομικά μέτρα εναντίον των φωτογράφων, του πρακτορείου και του περιοδικού."Η ασφάλεια των παιδιών μου το επιτάσσει» υπογράμμισε ο 56χρονος ηθοποιός.

Σε μήνυμά τους στο E!News οι εκπρόσωποι του γαλλικού περιοδικού ανέφεραν:
«Ο Τζορτζ και η Αμάλ είναι προσωπικότητες που έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια και ο γάμος τους στη Βενετία το Σεπτέμβριο του 2014 ήταν ένα γεγονός που προβλήθηκε από τα media. Και η γέννηση των διδύμων σχολιάστηκε πολύ από τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Voici είναι απάντηση σε “δημόσιο αίτημα”. Ο κόσμος αγαπάει τον Κλούνεϊ και παρακολουθεί τη ζωή του εδώ και πολλά χρόνια και φυσικά οι φωτογραφίες δεν θέτουν σε κίνδυνο τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα δίδυμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Voici μωρά Κλούνει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ