ΠΑΣΟΚ: Η αλήθεια για τους επικίνδυνους χειρισμούς Τσίπρα θα αποκαλυφθεί - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Η αλήθεια για τους επικίνδυνους χειρισμούς Τσίπρα θα αποκαλυφθεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα οι προπαρασκευαστικές ενέργειες του κ. Τσίπρα,για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, είχαν αρχίσει από το 2013 (πριν τον κ Βαρουφάκη) επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ και ρωτά τον πρωθυπουργό αν θα συνεχίσει να σιωπά.

Σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας μαζί με τον Νίκο Παππά βρέθηκαν στη Μόσχα το καλοκαίρι του 2013 προκειμένου να συναντήσουν τον Μαδούρο και να ζητήσουν στήριξη, αλλά και τις νέες αποκαλύψεις Βαρουφάκη, επισημαίνεται:

«Τα στόματα ανοίγουν και τα SMS Τσίπρα-Βαρουφάκη βγαίνουν στη φόρα.

Ο κ. Τσίπρας θα εξακολουθήσει να σιωπά;

Θα μας ενημερώσει αν πήγε στην Μόσχα και περίμενε επί διήμερο σε ξενοδοχείο τον Μαδούρο, για να ζητήσει υλική υποστήριξη για το Grexit;

Ότι και να κάνει όμως, στο τέλος η αλήθεια για τους επικίνδυνους σχεδιασμούς του θα αποκαλυφθεί. Και θα είναι ντάλα μεσημέρι.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ