Οι τροφές που πρέπει να συνδυάζεις αν θέλεις να αδυνατίσεις - iefimerida.gr

Οι τροφές που πρέπει να συνδυάζεις αν θέλεις να αδυνατίσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απ’ ότι φαίνεται, η απώλεια βάρους δεν εξαρτάται μόνο από την κατανάλωση πιο υγιεινών τροφών, αλλά και από το σωστό συνδυασμό τους.

Κι ενώ μπορεί να κάνετε 5 γεύματα την ημέρα (συμπεριλαμβανομένων και των ενδιάμεσων σνακ), να αποφεύγετε τη ζάχαρη και το αλάτι, να μαγειρεύετε στο γκριλ ή στον ατμό, να τρώτε σε μικρές ποσότητες, πάλι να μη βλέπετε τον αριθμό που επιθυμείτε στη ζυγαριά.
Τι μπορεί να πηγαίνει λάθος, όταν όλα φαίνεται να τα κάνετε σωστά;

Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να φταίει ο συνδυασμός των τροφών; Πρόκειται για μια ιδέα της οποίας εμπνευστής ήταν ο William Hay. Ο αμερικανός φυσικός, τη δεκαετία του '20, υποστήριξε ότι δεν πρέπει να συνδυάζουμε όξινες με αλκαλικές τροφές. Όξινες θεωρούνται τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη όπως το κρέας, τα γαλακτομικά, τα ψάρια ενώ στις αλκαλικές συναντάμε τις τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, όπως το ρύζι, τα όσπρια, τα σιτηρά και οι πατάτες.

Βασικός στόχος της συγκεκριμένης πρακτικής είναι να διευκολυνθεί η διάσπαση των τροφών, άρα η πέψη και κατ’ επέκταση η απώλεια βάρους.

Οι τροφές που πρέπει να συνδυάσεις αν θέλεις να αδυνατίσεις στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ δίαιτα Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ