Το μοναδικό ρούχο που πρέπει να έχει μαζί της πάντα η Κέιτ Μίντλεντον - iefimerida.gr

Το μοναδικό ρούχο που πρέπει να έχει μαζί της πάντα η Κέιτ Μίντλεντον

Φωτογραφία: SHUTTERSTOCK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλεντον είναι πάντα κομψή, με τα outfits της να αντιγράφονται από πολλές γυναίκες.

Η δούκισσα συνηθίζει να φορά σικάτα σύνολα ταιριαστά με την περίσταση στην οποία και θα παραβρεθεί είτε βρίσκεται εντός Μεγάλης Βρετανίας, είτε στο εξωτερικό.

Οταν ταξιδεύει, ωστόσο, από τη βαλίτσα της δεν λείπει ποτέ ένα συγκεκριμένο σύνολο, όπως άλλωστε συμβαίνει για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το «mamamia.com» αυτό είναι ένα μαύρο σύνολο σε περίπτωση που πεθάνει κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Σε μια τέτοια περίσταση όλη η οικογένεια όπου και να βρίσκεται θα πρέπει να φορέσει μαύρα για να δείξει σεβασμό, όπως αναφέρει το πρωτόκολλο.

Οταν, για παράδειγμα, πέθανε ο πατέρας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, λόρδος Σπένσερ, η βασιλική οικογένεια βρισκόταν για σκι στις Αλπεις. Κατά την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο όλοι φορούσαν κατάλληλα ρούχα.

Ωστόσο, υπήρχαν περιπτώσεις που οι βασιλιάδες δεν είχα προετοιμαστεί. Οταν ο πατέρας της βασίλισσας Ελισάβετ, Γεώργιος Β’, «έφυγε» από τη ζωή, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν για σαφάρι στην Κένυα. Τότε, κανείς δεν μπορούσε να τους φωτογραφήσει μέχρι να ντυθούν όπως άρμοζε στην περίσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλεντον ταξίδια πένθος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ