H Mαλού Κυριακοπούλου ποζάρει με μαγιό αγκαλιά με τον σύντροφό της λίγο πριν γίνει μητέρα [εικόνα] - iefimerida.gr

H Mαλού Κυριακοπούλου ποζάρει με μαγιό αγκαλιά με τον σύντροφό της λίγο πριν γίνει μητέρα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 7 Ιουνίου, η τραγουδίστρια Μαλού Κυριακοπούλου που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show, Greek Idol, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ανάρτηση που αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας και την αγάπη που μου στείλατε τη μέρα των γενεθλίων μου. Όλα αυτά τα χρόνια σβήνοντας τη τούρτα μου πέρασαν από τη σκέψη μου λίγο πριν το "φου" δεκάδες ευχές. "Εσένα" δεν πέρναγε από το μυαλό μου ποτέ μέχρι τώρα να σε ζητήσω, ίσως δεν τολμούσα , ίσως δεν ήταν η στιγμή. Φέτος ήρθες με φόρα και δικαιωματικά η ευχή μου αυτή είναι όλη δική σου. Ολες οι ευχές μου από εδώ και πέρα σου ανήκουν !!!» είχε γράψει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της.

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Ιnstagram ποζάρει στην παραλία με τον σύντροφό της, Juan Rodriguez που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαιάμι. Ασχολείται με το μόντελινγκ, τον αθλητισμό και τις δημόσιες σχέσεις.

Δείτε τη φωτογραφία στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ