Κέρδισε το Wimbledon ενώ ήταν έγκυος [εικόνα] - iefimerida.gr

Κέρδισε το Wimbledon ενώ ήταν έγκυος [εικόνα]

Η Βρετανίδα τενίστρια ήταν 8 εβδομάδων όταν πήρε το τρόπαιο (Φωτογραφία: AP/ Leo Correa)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η Τζόρνταντ Γουίλι κατέκτησε το τρόπαιο στο Wimbledon, είχε λίγη... βοήθεια. Οχι μόνο της παρτενέρ της στο διπλό.

Η Βρετανίδα αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος, 11 εβδομάδων, όταν κατέκτησε τον τέταρτο σερί τίτλο της στο διπλό γυναικών με αμαξίδιο στο Wimbledon.

«Είχα λίγη βοήθεια στο Wimbledon φέτος», έγραψε στο Twitter, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το υπερηχογράφημα και ένα βρεφικό ρουχαλάκι με μία ρακέτα. Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την 25χρονη και τον προπονητή και σύντροφό της, Μαρκ ΜακΚάρολ.

So I had a little help at Wimbledon this year. #13weeks #Baby pic.twitter.com/QjStyJQu97

«Σκέφτηκα, αν δοκιμάζαμε τον Μάιο θα μπορούσα να παίξω στο Wimbledon και έπιασε. Δεν είχα ιδέα πόσο άρρωστη θα ένιωθα. Για τρεις ημέρες δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Στο Ρολάν Γκαρός ακόμη και οι γιατροί πίστευαν ότι είχα ίωση. Αλλά στο Wimbledon ήμουν πιο προετοιμασμένη και ήξερα πώς να το χειριστώ», δήλωσε στο BBC, ενώ υποσχέθηκε να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε 1 χρόνο με 18 μήνες.

Δεν είναι η πρώτη τενίστρια που κερδίζει Γκραν Σλαμ ενώ είναι έγκυος. Η Σερένα Γουίλιαμς ήταν οχτώ εβδομάδων όταν κατέκτησε το Αυστραλιανό Οπεν, τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ wimbledon έγκυος Τζόρνταν Γουίλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ