Οι πιο ακούραστοι τρόποι να κάψεις θερμίδες (χωρίς να γυμναστείς) - iefimerida.gr

Οι πιο ακούραστοι τρόποι να κάψεις θερμίδες (χωρίς να γυμναστείς)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πως θα σάς φαινόταν αν μπορούσατε να διώξετε από πάνω σας μερικές περιττές θερμίδες χωρίς να κουνηθείτε (ιδιαίτερα);

Αυτή δεν είναι μια εισαγωγή που γράφτηκε για να σας βάλει στο τριπάκι να διαβάσετε το κείμενο και μετά να σας τα «γυρίσουμε». Όντως έχουμε να σας μιλήσουμε για μεθόδους απώλειας θερμίδων με σχεδόν μηδενική κούραση (και δεν εννοούμε τον ύπνο).

Αρχικά για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, πιστεύουμε πως η γυμναστική ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το σώμα και τον οργανισμό σας. Όμως.

Δεν είναι όλες οι μέρες και όλες οι ώρες ίδιες και, βασικά, κατάλληλες για γυμναστική ή τρέξιμο. Παράλληλα, ένα ήδη καταπονημένο σώμα, όταν π.χ. έχει προηγηθεί μια αφόρητα κουραστική ημέρα, δεν αποδίδει σωστά και πλήρως, ιδίως αν τα επίπεδα της ενέργειας σας βρίσκονται στο ναδίρ. Και αυτό δεν το θέλει ούτε ο personal trainer σας.

Από την άλλη όμως, η επιθυμία, ο στόχος που έχετε βάλει να χάσετε το περιττό βάρος και το πρόγραμμα με τη δίαιτα που έχετε κολλημένο στο ψυγείο είναι εκεί και σας υπενθυμίζουν ότι δεν έχετε περιθώριο για υπεκφυγές. Πώς μπορείτε να συνδυάσετε τα (φαινομενικά) ασυνδύαστα;

Οι πιο ακούραστοι τρόποι για να χάσετε θερμίδες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θερμίδες απώλεια βάρους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ