ΔΗΜΑΡ: Ο Τσίπρας απέδειξε ξανά ότι δεν έχει σχέση με την Κεντροαριστερά - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: Ο Τσίπρας απέδειξε ξανά ότι δεν έχει σχέση με την Κεντροαριστερά

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος -Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε αναλυτικά το τεχνητό success story της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς πολιτικής» αναφέρει σε σχόλιο της η ΔΗΜΑΡ για την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός παρουσίασε ως προοδευτική την επιδοματική πολιτική ανακύκλωσης της φτώχειας, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι δεν έχει καμία σχέση με την κεντροαριστερά, και υπογραμμίζει πως ακολούθησε τον δρόμο του διχασμού, ενώ σήμερα η χώρα χρειάζεται συνεννόηση.

Συνεχίζοντας στο ίδιο πρίσμα, η ΔΗΜΑΡ παρατηρεί πως ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όραμα για την Ελλάδα και τη νέα γενιά, ενώ με την πολιτική του απογοητεύει και διώχνει τους νέους. «Τουλάχιστον όμως σήμερα καταλάβαμε σε ποιους αναφερόταν όταν έλεγε ότι συναντά χαμογελαστά πρόσωπα: στα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι μόνοι ευχαριστημένοι από την ασκούμενη πολιτική» σημειώνει καταληκτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κεντροαριστερά ΔΗΜΑΡ Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ