Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου με «Θύρα 13» -Παίρνει Γκάμπριελ Σίλβα - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου με «Θύρα 13» -Παίρνει Γκάμπριελ Σίλβα

Ο Γιάννης Αλαφούζος τα είπε με τους οργανωμένους του ΠΑΟ/Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση είχαν προ ημερών ο Γιάννης Αλαφούζους με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟ «Θύρα 13».

Η συνάντηση έγινε πριν το ματς με την Γκαμπάλα για το Europa League και πραγματοποιήθηκε σε... ουδέτερο έδαφος. Οπως είναι φυσικό στη συνάντηση που κράτησε περισσότερο από μιάμιση ώρα τέθηκαν πολλά θέματα στο τραπέζι από τους οργανωμένους φίλους του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να απαντάει σε όλα για το διοικητικό μέλλον του στην «πράσινη» ΠΑΕ, αλλά και για αγωνιστικά και μεταγραφικά ζητήματα που... καίνε τον ΠΑΟ, αλλά και στο θέμα της ανακατασκευής της Λεωφόρου και στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη.

«Με τις βαλίτσες στο χέρι για Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ Σίλβα»

Τον παίκτη που θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση του Νίκλας Χουλτ στο αριστερό άκρο της άμυνας φαίνεται πως έχει βρει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «tuttoudinese», που ασχολείται με θέματα της Ουντινέζε, ο Γκάμπριελ Σίλβα βρίσκεται με τις βαλίτσες στο χέρι ώστε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «πρασίνων». «Ο Γκάμπριελ Σίλβα πλησιάζει στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται με τις βαλίτσες στο χέρι με προορισμό την Ελλάδα. Η συμφωνία με τον ατζέντη υπάρχει και πλέον μένει το ΟΚ της Ουντινέζε. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και ο λευκός καπνός θα βγει σύντομα», αναφέρει το δημοσίευμα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ