Οι καλύτερες φίλες! Η 23χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι αχώριστη με τη μητέρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι καλύτερες φίλες! Η 23χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι αχώριστη με τη μητέρα της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Απρίλιο ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην Παλαιά Βουλή, στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Μιχάλη Μενιδιάτη «Πετραδάκι πετραδάκι ως την κορυφή» μαζί με την 23χρονη κόρη της, Χριστίνα (σσ. από τον πρώτο της τραγουδίστριας με τον Τάκη Μπέτα. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μητέρα άλλης μιας κόρης, της Ανδριάνας, από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο).

Η Χριστίνα Μπέτα και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν κάνουν συχνές δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Οταν, όμως, αυτό συμβαίνει βλέπουμε την υπέροχη σχέση που τις δένει.

«Δυο κόρες έχω, δεν θα ήθελα για κανέναν λόγο να αισθανθούν μειονεκτικά απέναντι μου. Χρειάστηκε πολλή κουβέντα για να καταλάβουν και οι δύο ότι τα φώτα, οι προβολείς, τα φρουφρού και τα αρώματα είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Στο σπίτι είμαι η Αναστασία, η μητέρα τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η μεγάλη μου κόρη, μπαίνοντας στο πανεπιστήμιο με έκανε εξαιρετικά υπερήφανη και έσβησε με μια κίνηση όλες τις δικές μου νίκες» έχει δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο Bηmagazino η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νατάσα Θεοδωρίδου ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΕΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ