Χρυσάφι στα... πόδια του -Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με τον Νεϊμάρ στα 30 εκατ.ευρώ ετησίως - iefimerida.gr

Χρυσάφι στα... πόδια του -Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με τον Νεϊμάρ στα 30 εκατ.ευρώ ετησίως

O Nεϊμάρ ολοένα και πιο κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα δείχνουν ότι ολοένα και πιο κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται ο Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το «RMC» η διοίκηση της γαλλικής ομάδας είχε νέα συνάντηση με τον πατέρα του Βραζιλιάνου παίκτη και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Οπως αναφέρεται η Παρί έδωσε στον 25χρονο Βραλιάνο 5ετες συμβόλαιο μέχρι το 2022 με ετήσιες απολαβές 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Εφόσον επαληθευτεί η συγκεκριμένη είδηση τότε το μόνο που απομένει είναι να καταβάλει η Παρί Σεν Ζερμέν τη ρήτρα του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα η οποία ανέρχεται στα 222 εκατομμύρι ευρώ. Το μεγάλο πρόβλημα για τη γαλλική ομάδα είναι το «Financial Fair Play». Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είναι εκείνος ο οποίος χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση και ψάχνει να βρει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του δεν θα έχει μπεξίματα και ποινές από την UEFA.

An ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο deal είναι δεδομένο ότι θα έχει και πολλά έσοδα η Παρί Σεν Ζερμέν αφού με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα βγάλει περίπου 20 εκατομμύρια ετησίως μόνο από πωλήσεις των εμφανίσεων του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νεϊμάρ Μπαρτσελόνα Παρί Σεν Ζερμέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ