Ντόντι Αλ Φαγέντ: Oι γυναίκες, ο γάμος και η απίθανη ζωή του συντρόφου της Νταϊάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ντόντι Αλ Φαγέντ: Oι γυναίκες, ο γάμος και η απίθανη ζωή του συντρόφου της Νταϊάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Αύγουστος του 2017 θα σηματοδοτήσει την 20ή επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ηταν ένα γεγονός που συγκλόνισε τον κόσμο: Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, μια από τις πιο εμβληματικές γυναίκες στον πλανήτη, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Η Νταϊάνα δεν ήταν το μοναδικό θύμα του τροχαίου. Ο οδηγός, Χένρι Πολ, και ο σύντροφος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντόντι Αλ Φαγέντ σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο μόνος επιζών ήταν ο σωματοφύλακας Τρέβορ Ρις-Τζόουνς, ο οποίος νοσηλεύτηκε για δύο μήνες με σοβαρά τραύματα. Ο φύλακας της Νταϊάνα υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τι συνέβη στη συντριβή.

Ποιος ήταν ο Ντόντι Αλ Φαγέντ;

Ο Ντόντι ήταν το μεγαλύτερο παιδί του πρώην ιδιοκτήτη των Harrods και δισεκατομμυριούχου, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. Ο Μοχάμεντ ήταν, και παραμένει μια πολύ γνωστή, ιδιαίτερη και αμφιλεγόμενη φιγούρα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πριν από τη Νταϊάνα, ο Ντόντι φημολογείται ότι υπήρξε ζευγάρι με τη Τζούλια Ρόμπερτς, τη Μπρουκ Σιλντς, τη Γουινόνα Ράιντερ, και τη Νάνσυ Σινάτρα. Το 1986, παντρεύτηκε το μοντέλο Σούζαν Γκρέγκαρντ, αλλά χώρισαν μετά από οκτώ μήνες.

Διαβάστε για τη ζωή του Ντόντι Αλ Φαγέντ και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ