Βαν ντερ Σπίγκελ: Είμαι απογοητευμένος με την Euroleague - iefimerida.gr

Βαν ντερ Σπίγκελ: Είμαι απογοητευμένος με την Euroleague

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απογοητευμένος με την Euroleague δήλωσε ο πρόεδρος της ένωσης των ευρωπαϊκών λιγκών (ULEB), Τόμας Βαν Ντεν Σπίγκελ, για το γεγονός ότι δεν δέχτηκε τα «παράθυρα» στο καλεντάρι της.

Οι ευρωπαϊκές λίγκες τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της FIBA στην κόντρα της με την Euroleague στο συγκεκριμένο θέμα και στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική «As», ο πρόεδρος της ULEB ανέφερε χαρακτηριστικά «Δε θα παίξουμε στη διάρκεια των "παραθύρων", διότι αυτό είναι καλύτερο για το μπάσκετ. Η Ευρώπη και η Κομισιόν πρέπει να παίξουν ένα ρόλο σε αυτό. Όλοι ξοδεύουν χρόνο και ενέργεια. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι απογοητευμένος με την Ευρωλίγκα.

Το καλύτερο σενάριο είναι να αποδεχτούμε τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων. Βάζουμε τους παίκτες σε μία πολύ σύνθετη κατάσταση. Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη: Αποδεχόμαστε τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ uleb Euroleague βαν ντερ σπιγκελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ