Στα «μαλακά» δολοφόνοι ηλικιωμένου στον Βόλο -Τον είχαν βασανίσει άγρια - iefimerida.gr

Στα «μαλακά» δολοφόνοι ηλικιωμένου στον Βόλο -Τον είχαν βασανίσει άγρια

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι 3 βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου με θύμα έναν 92χρονο μέσα στο σπίτι του στον Βόλο, στις 12/4/16 απέφυγαν την καταδίκη τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χάρη στην επιείκεια των δικαστών.

Πρόκειται για τρεις ρομά ηλικίας 39, 57 και 63 χρόνων οι μεγαλύτεροι από τους οποίους φύλαγαν τσίλιες και δύο Έλληνες 34 και 41 χρόνων, που μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου μαζί με τον 39χρονο.

Το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καρδίτσας έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως για μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη και για απόπειρα ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 19 ετών στον 39χρονο και 15 ετών στους δυο Έλληνες.

Οι γείτονες είχαν ακούσει τις φωνές του ηλικιωμένου και είχαν ειδοποιήσει τους συγγενείς του. Όταν έφτασε ο εγγονός του στο σπίτι, τον βρήκε νεκρό σε αποθήκη στην αυλή. Οι δράστες του είχαν δέσει τα χέρια και του είχαν κλείσει το στόμα με μονωτική ταινία προκαλώντας τον ασφυκτικό θάνατό του.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δικαστήριο βόλος Ρομά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ