Απίστευτος Γιούνκερ: Μπέρδεψε δημοσίως τη Μέρκελ με τη γυναίκα του και της έκλεισε το τηλέφωνο! [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτος Γιούνκερ: Μπέρδεψε δημοσίως τη Μέρκελ με τη γυναίκα του και της έκλεισε το τηλέφωνο! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελάχιστοι, έως και κανένας, πολιτικός στην Ευρώπη θα τολμούσαν να απορρίψουν μια κλήση της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ. Οχι, όμως και ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, έστω κατά λάθος!

Ολα συνέβησαν χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρρούσε μαζί με τον Σλοβάκο πρωθυπουργό Ρόμπερτ Φίκο, στις Βρυξέλλες.

Ξαφνικά, ενώ η συνέντευξη ήταν σε εξέλιξη, χτυπά το κινητό του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο πρόεδρος της Κομισιόν ζήτησε συγνώμη απορρίπτοντας στιγμαία την κλήση και λέγοντας δημοσίως «αυτή ήταν η γυναίκα μου!». Ωστόσο, ενώ μιλούσε ο Φίκο κοιτάζει καλύτερα το κινητό του και διαπιστώνει ότι η κλήση που μόλις είχε απορρίψει ήταν από την Γερμανίδα καγκελάριο! «Οχι, η κλήση ήταν από την κυρία Μέρκελ», είπε φωναχτά προκαλώντας τα γέλια των παρισταμένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ