Ιωάννα Παππά: «Η φύση έχει φερθεί πολύ σκληρά στο γυναικείο φύλο» - iefimerida.gr

Ιωάννα Παππά: «Η φύση έχει φερθεί πολύ σκληρά στο γυναικείο φύλο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Iωάννα Παππά χαράζει τη δική της πορεία στη ζωή και το θέατρο, προσπαθώντας να μείνει πιστή σ'αυτά που πιστεύει. Στο ταξίδι της αυτό ο μονόλογος του Γεωργίου Βιζυηνού που παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι σε περιοδεία -στις 31 Ιουλίου, στον Βύρωνα, τη φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια της.

«Φυσικά και με απασχολεί το ηλικιακό, απλώς προσπαθώ να το ισορροπώ μέσα μου και να αποδεχτώ το πέρασμα του χρόνου, που αφήνει και όμορφα και άσχημα πράγματα. Δεν νομίζω ότι αρέσει σε κανέναν να βλέπει τη φθίνουσα πορεία του εαυτού του. Στο μέτρο που μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου, θα το κάνω χωρίς υπερβολές. Με παρηγορεί να βλέπω ανθρώπους που μεγαλώνουν όμορφα, και εστιάζω στο τι τους κάνει να νοιώθουν έτσι.

Οπως με απασχολεί και η πλευρά της προσωπικής ζωής, της οικογένειας -πρακτικά και υπαρξιακά. Νομίζω ότι μια γυναίκα μπαίνει σ΄ αυτή τη διαδικασία μεγαλώνοντας, είτε το θέλει είτε όχι. Υπάρχει ημερομηνία λήξης και η φύση σ΄ αυτό το κομμάτι έχει φερθεί σκληρά στο φύλο μας. Αλλά δεν πιστεύω στον πανικό που οδηγεί σε λάθος κρίση... Δεν χρειάζεται να βιαστεί κανείς να κάνει κάτι ούτε να κάνει κάτι αν δεν το επιθυμεί βαθιά για να υποκύψει σε κοινωνικά πρότυπα».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Ιωάννας Παππά στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ