Θύμισε Panathinaikos - Χαμόγελα σε κόσμο και διοίκηση του τριφυλλιού για την σπουδαία εμφάνιση - iefimerida.gr

Θύμισε Panathinaikos - Χαμόγελα σε κόσμο και διοίκηση του τριφυλλιού για την σπουδαία εμφάνιση

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την καλύτερη εικόνα των τελευταίων ετών σε αγώνα προκριματικής φάσης ευρωπαϊκής διοργάνωσης και όπως ήταν λογικό σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης και αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Για τα δεδομένα της εποχής η εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν εκπληκτική. Οι πράσινοι από το πρώτο λεπτό είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έκλεισαν την αντίπαλο στα καρέ της και σφυροκοπούσαν ψάχνοντας το γκολ.

Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη κόντρα σε πολλά προβλήματα αυτό το καλοκαίρι παρουσίασε εξαιρετική εικόνα και δικαιολογημένα κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας στο φινάλε του αγώνα.

Σε ένα καλοκαίρι όπου το σήριαλ της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ λίγο έλειψε να τα τινάξει όλα στον αέρα, ο Ουζουνίδης πιστώνεται τη δημιουργία μιας ομάδας, η οποία ξέρει ακριβώς τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, έχει πλάνο και φυσικά για τα δεδομένα της εποχής, πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Το βασικό κέρδος του Παναθηναϊκού πέρα από τη νίκη με σκορ 1-0, ήταν πως μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού έδειξε απόλυτα έτοιμος, χωρίς μάλιστα να έχει βρει μέχρι στιγμής τον βασικό αντικαταστάτη του Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ