Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ανέβασε τη σύντροφό του επί σκηνής και της αφιέρωσε τραγούδι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ανέβασε τη σύντροφό του επί σκηνής και της αφιέρωσε τραγούδι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια έκπληξη περίμενε τους θεατές που βρέθηκαν στο Κηποθέατρο Παπάγου το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου για να παρακολουθήσουν την μουσική παράσταση «Ζητάτε να σας πω» με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

H Brillante Classical Orchestra, υπό την ενορχήστρωση και διεύθυνση της Μαέστρου Κατερίνας Βαφειάδη, καλεί τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, να ερμηνεύσει τραγούδια που σημάδεψαν το ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο με έναν δικό του, μοναδικό θεατρικό τρόπο. Στο πλάι του τον συντροφεύει η performer τραγουδίστρια Ντέπη Σακελλαρίου.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η δημοσιογράφος και σύντροφος του ηθοποιού Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου (σσ. την παράσταση παρακολούθησε μαζί της και η Δέσποινα Βανδή).

Κατά τη διάρκεια της μουσικής παράστασης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αιφνιδίασε τους θεατές και ανέβασε επί σκηνής τη σύντροφό του, αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι. Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε βίντεο στο Instagram με μια μικρή γεύση από το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της παράστασης και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτό σίγουρα δεν θα το ξαναδείτε στην παράστασή μας φέτος το καλοκαίρι».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ