Europa League: Πέταξε ευκαιρία ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Πέταξε ευκαιρία ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάλι καλά να λέει ο ΠΑΟΚ, που κρατά στα χέρια του ακόμη την πρόκριση.

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ έσωσε την παρτίδα κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ με τη γκολάρα του Ενρίκε που του έδωσε σκορ πρόκρισης (1-1), αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν... βλεπόταν.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μπορεί να πήρε σκορ που ανέβασε τις πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι-οφ του Europa League, όμως η συνολική εικόνα της ήταν άκρως προβληματική. Ειδικά αμυντικά, που πελαγοδρομούσε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από τις επελάσεις του Μοχά και της παρέας του και θα μπορούσε να είχε δεχθεί και παραπάνω τέρματα.

Ετσι, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Ολίμπικ (Ρόμαν Σάνζαρ): Μαχαράτζε, Λουκιαντσούκ, Κράβτσενκο, Σαμπάνοβ, Νιεμτσανίνοβ, Μπογκντάνοβ, Τσιμπαλιούκ, Σεστακόβ, Χομουτόβ (69' Μιχαλιόβ), Μοχά (64' Μιχουνόβ), Μπιλένκι (78' Σόντεϊ)

ΠΑΟΚ (Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάχοβ (55' Μπίσεσβαρ), Κάμπος (55' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς, Μακ (81' Πέλκας)

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ολιμπικ ντονετσκ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ