Απειλούνται με «κραχ» οι σύλλογοι στην Κίνα - Πολλές οι καθυστερημένες πληρωμές - iefimerida.gr

Απειλούνται με «κραχ» οι σύλλογοι στην Κίνα - Πολλές οι καθυστερημένες πληρωμές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη αντεπίθεση που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο της Κίνας τα τελευταία 2 χρόνια, δείχνει να ξεφουσκώνει αφού ολοένα και εντείνονται τα προβλήματα από τις καθυστερημένες πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές.

Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες των ομάδων, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Ευρώπη, δαπάνησαν τα τελευταία δύο χρόνια δισεκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, στα γραφεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών φτάνουν καθημερινά ολοένα και περισσότερες καταγγελίες από παίκτες, οι οποίοι είναι απλήρωτοι. Η FIFPro έχει ήδη ενημερώσει την FIFA η οποία δεν έκρυψε την ανησυχία της και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την συνομοσπονδία της Ασίας.

Η τελευταία ενημέρωσε εγγράφως πως θα πρέπει να ρυθμιστούν έως τις 31 Αυγούστου όλες οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα λαμβάνουν άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της ηπείρου οι ομάδες.

AFC και FIFA βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας πάντως και δεν αποκλείεται ο επόμενος μήνας να φέρει στην επιφάνεια μια από τις μεγαλύτερες «φούσκες» στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα Ποδόσφαιρο συμβόλαια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ