Προς αποχώρηση ο Ανσαριφάρντ από τον Ολυμπιακό – Δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χάσι - iefimerida.gr

Προς αποχώρηση ο Ανσαριφάρντ από τον Ολυμπιακό – Δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χάσι

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θολό είναι το τοπίο γύρω από την παραμονή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό, μετά και από την εξαιρετική εμφάνιση του Μπεν στο Βελιγράδι.

Ο Ιρανός επιθετικός, ο οποίος μετακόμισε τον περασμένο Ιανουάριο στο λιμάνι από τον Πανιώνιο δεν βρίσκεται στις πρώτες δύο επιλογές του Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος φαίνεται να προτιμά τον Εμενίκε και τον Μπεν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» σε σημερινό της δημοσίευμα, ο Ανσαριφάρντ θα έμενε εκτός αποστολής στο Βελιγράδι αν δεν προέκυπτε το ξαφνικό πρόβλημα με την αδιαθεσία του Κώστα Φορτούνη, γεγονός που δείχνει πως ο 45χρονος κόουτς δεν τον έχει στα άμεσα πλάνα του.

Από την πλευρά του ο Ανσαριφάρντ θέλει να κάνει μια γεμάτη σεζόν προκειμένου να μην χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα του Ιράν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ερχόμενο καλοκαίρι στη Ρωσία.

Η πώλησή του δεν είναι ένα γεγονός που προκρίνεται όμως δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός αφού και στον Ολυμπιακό δύσκολα θα έπαιρναν την απόφαση να πουλήσουν τόσο άμεσα έναν παίκτη, ο οποίος ομολογουμένως μπορεί να σταθεί επάξια σε αυτό το επίπεδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ