Σάλος με την απόφαση Τραμπ για τους διεμφυλικούς -Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου απείλησε να διακόψει το briefing [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με την απόφαση Τραμπ για τους διεμφυλικούς -Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου απείλησε να διακόψει το briefing [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο καθιερωμένο briefing του Λευκού Οίκου το ζήτημα του αποκλεισμού των διαφυλικών από τις ένοπλες δυνάμεις μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων οι οποίοι θέλησαν να κάνουν σχετικές ερωτήσεις.

Αυτό, ωστόσο, φαίνεται πως δεν άρεσε στην εκπρόσωπο της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, η οποία είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: «Αν αυτές είναι οι μοναδικές σας ερωτήσεις, θα σταματήσουμε εδώ, εάν έχετε για άλλα ζητήματα, θα χαρώ να τις απαντήσω», με τους δημοσιογράφους να αντιδρούν.

Η Σάντερς, πριν αποφασίσει πως δεν θέλει να δεχθεί ερωτήσεις σχετικά με το ζήτημα, ανέφερε πως είναι μια στρατιωτική απόφαση και ο Λευκός Οίκος θα χρειαστεί να συνεργαστεί με το Πεντάγωνο για να καθορίσει τον τρόπο εφαρμογής της πολιτικής αυτής.

«Ο Λευκός Οίκος και το υπουργείο Aμυνας χρειάζεται να συνεργαστούν για να καθορίσουν την νόμιμη εφαρμογή αυτής της πολιτικής. . . και φαντάζομαι ότι το υπουργείο Άμυνας θα αναλάβει την πρωτοβουλία σχετικά με αυτό το θέμα», τόνισε.

«Οταν ο πρόεδρος πήρε την απόφαση εχθές, ενημερώθηκε ο γραμματέας Αμυνας καθώς και οι υπόλοιπο στρατιωτικοί σύμβουλοι», είπε μεταξύ άλλων.

Huckabee Sanders on transgender military ban: "If those are the only questions we have, I'm gonna call it a day." https://t.co/k9uQPYlZyc

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάρα Σάντερς Λευκός Οίκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ