Το Rolling Stone έκανε εξώφυλλο τον Τζάστιν Τριντό και αναρωτιέται: Γιατί να μην μπορεί να είναι αυτός ο πρόεδρός μας; [εικόνα] - iefimerida.gr

Το Rolling Stone έκανε εξώφυλλο τον Τζάστιν Τριντό και αναρωτιέται: Γιατί να μην μπορεί να είναι αυτός ο πρόεδρός μας; [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθισμένος στην άκρη του γραφείου του, με σηκωμένα τα μανίκια του πουκαμίσου του, ο Τζάστιν Τριντό κοιτάζει ευθεία τον φακό. Ο Καναδός πρωθυπουργός είναι στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του Rolling Stone.

Το Rolling Stone έκανε εξώφυλλο τον Τζάστιν Τριντό και αναρωτιέται: Γιατί να μην μπορεί να είναι αυτός ο πρόεδρός μας; [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Στους τίτλους, το αμερικανικό περιοδικό αναρωτιέται κάτι που ίσως έχει περάσει από το μυαλό πολλών Αμερικανών: «Γιατί να μην μπορεί να είναι αυτός ο πρόεδρός μας;».

Στη διαδικτυακή έκδοση του Rolling Stone, στον τίτλο του σχετικού άρθρου τίθεται ένα διαφορετικό ερώτημα. «Τζάστιν Τριντό: Είναι ο Καναδός πρωθυπουργός η καλύτερη ελπίδα του ελεύθερου κόσμου;».

Το δημοσίευμα απαριθμεί τις μεγάλες αντιθέσεις στις απόψεις του Τριντό και του Τραμπ για την υγειονομική περίθαλψη, τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας και τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Ο Καναδός παραδέχεται ότι διαφωνεί με τον Αμερικανό πρόεδρο σε πολλά ζητήματα, αλλά τονίζει ότι οι δυο τους έχουν μία «εποικοδομητική σχέση» με τον Τραμπ.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι το να προσπαθεί να προσβάλλει τον Αμερικανό ή να αντιδρά υπερβολικά σε ό,τι λέει ο Τραμπ για ζητήματα στα οποία διαφωνούν, δεν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία εποικοδομητική σχέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ