Μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Ελιζέ -Η χαλαρή Μπριζίτ και η Ριάνα με το τεράστιο κοστούμι [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Ελιζέ -Η χαλαρή Μπριζίτ και η Ριάνα με το τεράστιο κοστούμι [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο εντελώς διαφορετικά στιλ συναντήθηκαν στο Ελιζέ, με την σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν να συναντά την ποπ τραγουδίστρια Ριάνα, για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Η ασυνήθιστη, για πολλούς, αυτή συνάντηση αφορούσε τη χρηματοδότηση της διεθνούς εκπαίδευσης από τη Γαλλία και πραγματοποιήθηκε μετά από ένα tweet της Ριάνα στον Εμανουέλ Μακρόν τον οποίο και ρώτησε εάν θα δεσμευόταν για το Fund Education. Η απάντηση του Γάλλου προέδρου ήταν να καλέσει την ποπ σταρ στη Γαλλία. Η συγκεκριμένη οργάνωση καταβάλλει προσπάθειες υπέρ της πρόσβασης στην εκπαίδευση των παιδιών στις αναπτυσσόμενες χώρες, ενώ η τραγουδίστρια είναι πρέσβειρα σε αυτήν.

Την Ριάνα υποδέχθηκε η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία εμφανίστηκε με ένα πολύ χαλαρό στιλ στην πόρτα του Ελιζέ. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας επέλεξε να φορέσει για ακόμα μία φορά λευκό σακάκι και skinny τζιν, συμπληρώνοντας το σύνολό της με τις μπλε γόβες που είχε προτιμήσει και όταν υποδέχθηκε το ζεύγος Τραμπ.

Μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Ελιζέ -Η χαλαρή Μπριζίτ και η Ριάνα με το τεράστιο κοστούμι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Ελιζέ -Η χαλαρή Μπριζίτ και η Ριάνα με το τεράστιο κοστούμι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Από την άλλη πλευρά, η Ριάνα «έπαιξε» έξυπνα επιλέγοντας σύνολο του γαλλικού οίκου Christian Dior. Η ποπ σταρ εμφανίστηκε με ένα oversized κοστούμι, με τα χέρια της να καλύπτονται από τα μανίκια, και ασημένια πέδιλα. Μάλιστα, είχε φορέσει την τσάντα χιαστί, δίνοντας ένα δικό της ύφος στο σύνολο.

Τα γαλλικά ΜΜΕ δεν άφησαν ασχολίαστη την ενδυματολογική επιλογή της Ριάνα, κάνοντας λόγο για μια σεμνή εμφάνιση που άρμοζε στην περίσταση. Σύμφωνα με την Telegraph, είναι σύνηθες οι καλεσμένοι του Ελιζέ να επιλέγουν γαλλικούς οίκους όταν συναντούν Γάλλους πολιτικούς και ιδιαίτερα το πρώτο ζευγάρι της χώρας ως μια διπλωματική κίνηση.

Στο τετ α τετ τους, η τραγουδίστρια εξήγησε στην πρώτη κυρία της Γαλλίας το ρόλο της ως επικεφαλής του φιλανθρωπικού ιδρύματος Clara Lionel, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που χρηματοδοτεί προγράμματα εκπαίδευσης και υγείας για φτωχές κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

«Είχα μια απόλυτα απίστευτη συνάντηση με τον πρόεδρο και την πρώτη κυρία της Γαλλίας, ήταν απίστευτα φιλόξενοι με εμάς» δήλωσε κατά την αποχώρησή της η τραγουδίστρια, η οποία είναι υπέρμαχος πολλών μη κυβερνητικών οργανώσεων και χρίσθηκε από το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ ανθρωπίστρια της χρονιάς. «Οι ηγετικές του ικανότητες με ενέπνευσαν και με εντυπωσίασαν» τόνισε η Ριάνα.

«Μιλήσαμε για την εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα κάνουμε σημαντικές ανακοινώσεις τον Σεπτέμβριο και θα προβούμε σε επιπλέον ενέργειες για την Αφρική τον Οκτώβριο» επισήμανε επίσης, αναφερόμενη στις δράσεις του φιλανθρωπικού ταμείου. «Είναι η χρονιά της εκπαίδευσης» συμπλήρωσε.

Μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Ελιζέ -Η χαλαρή Μπριζίτ και η Ριάνα με το τεράστιο κοστούμι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Ελιζέ -Η χαλαρή Μπριζίτ και η Ριάνα με το τεράστιο κοστούμι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Ελιζέ -Η χαλαρή Μπριζίτ και η Ριάνα με το τεράστιο κοστούμι [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ριάνα Μπριζίτ Μακρόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ