Ηράκλειο: Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός που «άνοιγε» σπίτια - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός που «άνοιγε» σπίτια

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για κλοπή συνελήφθη στο Ηράκλειο 27χρονος αλλοδαπός, ενώ παράλληλα εξιχνιάστηκε, ακόμα μια υπόθεση κλοπής που απασχολούσε τις αρχές.

Πρόκειται για έναν άνδρα υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος αφαίρεσε από το σπίτι 24χρονης Ρεθυμνιώτισας ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 1.800 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 27χρονος διέπραξε τη συγκεκριμένη κλοπή, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς. Από την προανάκριση, προέκυψε ότι ο νεαρός άνδρας είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 33χρονης από το Ρέθυμνο αφαιρώντας εξαρτήματα αυτοκινήτου συνολικής χρηματικής αξίας 500 ευρώ.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 27χρονος σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, όπου βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία και παραδόθηκαν στην παθούσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο κλοπή Ρέθυμνο Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ