Το πάρτι δεν σταματά για την εγγονή του τέως Μαρία-Ολυμπία, γιόρτασε ξανά τα γενέθλιά της -Αυτή τη φορά στη Μύκονο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πάρτι δεν σταματά για την εγγονή του τέως Μαρία-Ολυμπία, γιόρτασε ξανά τα γενέθλιά της -Αυτή τη φορά στη Μύκονο [εικόνες]

Φωτογραφία: instagram @olympiagreece
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, εγγονή του τέως, Μαρία Ολυμπία, έκλεισε χθές τα 21 χρόνια της και δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει για ακόμη μία φορά τα γενέθλιά της.

Η Μαρία Ολυμπία γιόρτασε κάτω από τον ελληνικό ήλιο και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους φίλους της στο Instagram. Φορώντας ένα κατακόκκινο ψηλόμεσο μαγιό πόζαρε μπροστά από μπαλόνια με τον αριθμό 21, όσα και τα κεράκια που έσβησε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia of Greece (@olympiagreece) στις Ιούλ 25, 2017, 8:44πμ PDT

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ, από την πλευρά του, ευχήθηκε στην κόρη του «Χρόνια πολλά» και έγραψε πως είναι ο πιο περήφανος πατέρας του κόσμου, «ανεβάζοντας» στο Instagram φωτογραφία της Μαρίας Ολυμπίας από το κοινό πάρτι που έκαναν νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Crown Prince (@pavlosgr1) στις Ιούλ 24, 2017, 11:52μμ PDT

Το πάρτι δεν ήταν ένα απλό.... πάρτι αλλά μια υπερπαραγωγή, με τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να κλείνει τα 50 του χρόνια, επιλέγοντας να γιορτάσει μαζί με την κόρη του.

Στο πάρτι έδωσαν το «παρών» φίλοι του ζευγαριού αλλά και της νεαρής Γλιξμπουργκ, ανάμεσά τους οι αδελφές Χίλτον και η Ευγενία Νιάρχου.

Το dress code ήταν ιδιαίτερο με τους καλεσμένους να επιλέγουν μοναδικές ενδυμασίες. Η Μαρία Ολυμπία επέλεξε για τη βραδιά μια χρυσή τουαλέτα με τούλι στο τελείωμα και πολύτιμους λίθους στο μπούστο, ενώ εντύπωση έκανε και το καπέλο της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia of Greece (@olympiagreece) στις Ιούλ 5, 2017, 1:29πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia of Greece (@olympiagreece) στις Ιούλ 3, 2017, 2:33πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicky Rothschild (@nickyhilton) στις Ιούλ 1, 2017, 6:40μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicky Rothschild (@nickyhilton) στις Ιούλ 2, 2017, 6:05πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Venyx by Eugenie Niarchos (@venyxworld) στις Ιούλ 2, 2017, 8:48πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Ολυμπία πάρτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ