Το καινούργιο Suzuki Swift Sport θα είναι turbo και ιδιαίτερα ελαφρύ - iefimerida.gr

Το καινούργιο Suzuki Swift Sport θα είναι turbo και ιδιαίτερα ελαφρύ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Swift Sport -θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου στην έκθεση της Φρανκφούρτης- που η Suzuki έδωσε στη δημοσιότητα.

Και από την οποία διαφαίνονται οι αισθητικές επεμβάσεις που έχουν γίνει στο αμάξωμα του σύγχρονου και νεανικού μοντέλου προκειμένου αυτό να αποκτήσει έναν πιο σπορ χαρακτήρα.

Μέχρι στιγμής και αναφορικά με τα μηχανικά του μέρη δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες παρά μόνο (σοβαρές) ενδείξεις πως το κορυφαίο Swift θα κινείται από έναν κινητήρα turbo 1.400 κυβικών. Πρόκειται για τον 1.4 Boosterjet που χρησιμοποιείται στο Vitara, όπου και αποδίδει 140 ίππους.

Στο Swift Sport η απόδοσή του αναμένεται μεγαλύτερη, ενώ κατά την προσφιλή τακτική της Suzuki το βάρος του αυτοκινήτου θα είναι εξαιρετικά χαμηλό. Συγκεκριμένα γύρω στα 870 κιλά, γεγονός που δημιουργεί προσδοκίες για πολύ καλές επιδόσεις χάρη στην ιδιαίτερα καλή αναλογία κιλών ανά ίππο.

Το καινούργιο Suzuki Swift Sport θα είναι turbo και ιδιαίτερα ελαφρύ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Suzuki Swift Sport turbo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ