Νύχια: Αυτό είναι το νέο γαλλικό -Τα 10 πιο εντυπωσιακά και κομψά σχέδια - iefimerida.gr

Νύχια: Αυτό είναι το νέο γαλλικό -Τα 10 πιο εντυπωσιακά και κομψά σχέδια

Instagram/paintboxnails-Instagram/nail_unistella
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο γαλλικό επαναπροσδιορίζει τους κανόνες και κάνει το μανικιούρ σας statement στοιχείο του στιλ σας.

Είναι μια από τις τεχνικές περιποίησης των άκρων που- λέγεται ότι- χρονολογείται από το 18ο αιώνα. Το γαλλικό μανικιούρ που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο από τις γυναίκες (οκ, ίσως να κονταροχτυπιέται με τo κλασικό κόκκινο χρώμα) συνεχίζει να είναι τάση μέχρι και σήμερα, αλλά εξελίσσεται και παίρνει νέες, ακόμα πιο ενδιαφέρουσες μορφές.

Ευτυχώς, το σχετικά απλό του σχήμα δίνει περιθώριο για δημιουργικούς πειραματισμούς κι έτσι συνεχώς αναβαθμίζεται και ανανεώνεται με νέες τεχνικές και σχέδια. Έτσι, ακόμα κι αν έχετε βαρεθεί το κλασικό γαλλικό ή, πλέον, σας θυμίζει νύφη το 2005 ή ποτέ δεν ήσασταν φαν, οι νέες εκδοχές αποκλείεται να σας αφήσουν ασυγκίνητη.

Τα νέα σχέδια, άλλα πιο κοντά στην αρχική του εκδοχή και άλλα που ξεφεύγουν εντελώς, έχουν χρώμα, μίνιμαλ αισθητική, λεπτές γραμμές, πανέμορφα ντεγκραντέ «σβησίματα», ασυμμετρίες, ενδιαφέροντα σχέδια που παίζουν με τη γεωμετρία, μοτίβα επηρεασμένα από αγαπημένες τάσεις. Εν ολίγοις σχέδια που κάνουν το μανικιούρ σας να μοιάζει με έργο τέχνης.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο hot right now προτάσεις από τους κορυφαίους nail artists απ' όλο τον κόσμο και εσείς δεν έχετε παρά να τις δοκιμάσετε.

Δες εντυπωσιακά σχέδια για να αναβαθμίσεις το μανικιούρ σου στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ