Αντετοκούνμπο στην αναχώρηση της Εθνικής - «Δεν είμαι σταρ αλλά ένας καλός συμπαίκτης» - iefimerida.gr

Αντετοκούνμπο στην αναχώρηση της Εθνικής - «Δεν είμαι σταρ αλλά ένας καλός συμπαίκτης»

Φωτογραφία: Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ αναχώρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώνει πως δεν είναι ο σταρ της ομάδας και τον Κώστα Μίσσα να μιλάει για μετάλλιο.

Για το Καρπενήσι αναχώρηση η Εθνική ομάδα μπάσκετ προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ που θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για μετάλλιο θέλοντας τη διάκριση ενώ ξεκαθάρισε πως από αύριο ξεκινά η προσπάθεια ώστε οι 15 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του να γίνουν ομάδα.

«Είναι παιδιά όλα τους, με εμπειρίες και πολλά παιχνίδια. Θα πάμε βήμα-βήμα, αλλά πάνω απ’ όλα εμείς θέλουμε και έχουμε βασικό στόχο να πάμε για μετάλλιο. Όλα τα παιδιά έχουν αποδείξει στην πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια τι μπορούν να πετύχουν. Το ελληνικό μπάσκετ, έχει παρελθόν, παρόν, και μέλλον. Έχουμε θέληση, έχουμε πάθος, έχουμε όραμα και αυτό πάμε να δείξουμε» ανέφερε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Αντετοκούνμπο στην αναχώρηση της Εθνικής - «Δεν είμαι σταρ αλλά ένας καλός συμπαίκτης» | iefimerida.gr 0

Τη διαφορά έκαναν για μια ακόμη φορά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν θέλησε να δεχθεί τον τίτλο του σταρ της ομάδας.

«Να γίνω ένας καλός συμπαίκτης. Να γίνομαι όλο και καλύτερος συμπαίκτης θέλω. Σίγουρα υπάρχει ταλέντο. Μέρα με τη μέρα να γίνουμε ομάδα με τα παιδιά και μακάρι να έρθουν οι επιτυχίες μέσα απ' αυτό. Δεν υπάρχει σταρ σε αυτή την ομάδα. θα παίξουμε μαζί και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος των Μπακς.

Πάντως ο Γιώργος Πρίντεζης φάνηκε να έχει διαφορετική άποψη. «Είναι ομαδικό το άθλημα, αλλά ο τύπος είναι ένας All-Star παίκτης. Δεν συμβαίνει πολλές φορές στην Ελλάδα να έχει έναν All-Star στο ΝΒΑ. Είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου, να καθοδηγεί και να ανεβάζει το επίπεδο», σχολίασε ο άσος του Ολυμπιακού.

Αντετοκούνμπο στην αναχώρηση της Εθνικής - «Δεν είμαι σταρ αλλά ένας καλός συμπαίκτης» | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ