«Μπλόκο» της ΝΔ στο περιφερειακό Συνέδριο Λαμίας: Φιέστα του Τσίπρα, κανείς από μας δεν θα πάει - iefimerida.gr

«Μπλόκο» της ΝΔ στο περιφερειακό Συνέδριο Λαμίας: Φιέστα του Τσίπρα, κανείς από μας δεν θα πάει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια, από τα οποία το δεύτερο διοργανώνεται σήμερα και αύριο Πέμπτη στη Λαμία, εξαπολύει η ΝΔ, κάνοντας λόγο για «κακόγουστη προπαγάνδα, αυταρχισμό και βία της κυβέρνησης Τσίπρα».

«Ο κ. Τσίπρας, προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με την κοινωνία, την οποία κορόιδεψε, οργανώνει κομματικές φιέστες και τις βαφτίζει Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς και συνεχίζει:

«Στο πρώτο από αυτά στην Κοζάνη, στη Δυτική Μακεδονία, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, αρνήθηκε να ακούσει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Αντί για διάλογο - που δεν αντέχει - αντιμετώπισε τους εκατοντάδες πολίτες, που διαμαρτύρονταν έξω από την αίθουσα, με αυταρχισμό και αστυνομική βία».

«Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει για κομματικούς σκοπούς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», σχολιάζει η Πειραιώς και καταλήγει:

«Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία, οι βουλευτές και τα στελέχη της, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ