Ζέτα Μακρυπούλια και Ρούλα Ρέβη κάνουν διακοπές μαζί και μοιράζονται την απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζέτα Μακρυπούλια και Ρούλα Ρέβη κάνουν διακοπές μαζί και μοιράζονται την απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση [εικόνες]

Instagram/zeta_makripoulia_official
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι φίλες εδώ και χρόνια και φέτος, για ακόμα ένα καλοκαίρι, περνούν τις διακοπές τους μαζι.

Έχοντας ολοκληρώσει τις φετινές της επαγγελματικές υποχρεώσεις με την παρουσίαση της εκπομπής Ρουκ Ζουκ, η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την πραγματικότητα της Αθήνας και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχει κανείς αυτό είναι να βρίσκεται με τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Έτσι και η Ζέτα Μακρυπούλια έφτιαξε τις βαλίτσες της και πήρε το καράβι (καλά μπορεί και το αεροπλάνο-αυτό δεν το ξέρουμε) με προορισμό την Τήνο και, πιο συγκεκριμένα, με προορισμό το εξοχικό της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα στην Τήνο.

Τόσο εκείνη όσο και η επιτυχημένη φωτογράφος, επικοινωνούν με το κοινό τους μέσω social media όπου ανεβάζουν φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές στις οποίες είναι απλές, λιτές, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αέρινες. Mε μια λέξη: καλοκαιρινές.

Δες τις φανταστικές τους φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ