Στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας ο Μητσοτάκης -Ξεκίνησε τη διήμερη περιοδεία του, οι επόμενοι σταθμοί - iefimerida.gr

Στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας ο Μητσοτάκης -Ξεκίνησε τη διήμερη περιοδεία του, οι επόμενοι σταθμοί

μεταναστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διήμερη περιοδεία σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα, πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 26 και αύριο Πέμπτη 27 Ιουλίου ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε νωρίς το πρωί με αλιείς στην ιχθυόσκαλα της Καβάλα. «Στην Ιχθυόσκαλα της Καβάλας συζητώντας για τα προβλήματα των αλιέων. Ο πρωτογενής τομέας είναι προτεραιότητά μας»,έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ σε ανάρτησή του στο Twitter την οποία συνόδευε με φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε με τους αλιείς.

Στην Ιχθυόσκαλα της Καβάλας συζητώντας για τα προβλήματα των αλιέων. Ο πρωτογενής τομέας είναι προτεραιότητά μας. pic.twitter.com/s2AWD7bFq0

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του «Πρίνος ΙΙ», και μετά θα μεταβεί στη Θάσο. Αρχικά, θα επισκεφθεί το χωριό Καζαβίτι, το οποίο είχε πληγεί από την μεγάλη πυρκαγιά το Σεπτέμβριο του 2016. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Λιμένα.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί τη ΔΗΜΤΟ Χρυσούπολης, καθώς και πρότυπο θερμοκήπιο αξιοποίησης γεωθερμικού πεδίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με το Δ.Σ. των ΑΜΕΑ Καβάλας. Επίσης, θα συναντηθεί με φορείς του Νομού στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θ. Μαρκόπουλου. Αμέσως μετά, θα συναντηθεί με τη Δήμαρχο Καβάλας κυρία Δήμητρα Τσανάκα, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, που αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Δράμα, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε καινοτόμα επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού στο Επιμελητήριο, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ