Ινδία: Στραγγάλισε την έγκυο σύζυγό του γιατί δεν του άρεσε η μαγειρική της - iefimerida.gr

Ινδία: Στραγγάλισε την έγκυο σύζυγό του γιατί δεν του άρεσε η μαγειρική της

Φωτογραφία: AP/ Rajesh Kumar Singh
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφορμή για οικογενειακή τραγωδία αποτέλεσε η μαγειρική μίας γυναίκας στην Ινδία, την οποία στραγγάλισε ο σύζυγός της.

Την 22χρονη γυναίκα, που όπως διαπιστώθηκε ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος, βρήκε ο αδελφός της το επόμενο πρωί, πεσμένη σε δωμάτιο του σπιτιού, ενώ ο σύζυγός της ήταν άφαντος. Η τετράχρονη κόρη τους ήταν κλειδωμένη σε άλλο δωμάτιο.

Το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι οι γονείς της τσακώνονταν συχνά για τον τρόπο που η μητέρα της έφτιαχνε τα τσαπάτι, ένα είδος πίτας που καταναλώνεται στην Ινδία. «Η μητέρα μου ήταν καλή μαγείρισσα, αλλά ο πατέρας μου θύμωνε με το σχήμα των τσαπάτι που έφτιαχνε», είπε η 4χρονη.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το μοιραίο βράδυ το ζευγάρι τσακώθηκε και ο άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα κλωτσώντας την στο στομάχι. Οταν το κοριτσάκι προσπάθησε να παρέμβει, ο πατέρας της την κλείδωσε σε άλλο δωμάτιο και στη συνέχεια στραγγάλισε τη σύζυγό του, σύμφωνα με τους Times of India.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ