5 φυτά εσωτερικού χώρου που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου - iefimerida.gr

5 φυτά εσωτερικού χώρου που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αυτά τα φυτά και θα ανανεώσετε το χώρο σας και θα εξυγιάνετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Δεν ξέρουμε αν είστε άνθρωπος της φύσης, κορίτσι των λουλουδιών και του Μάη, αλλά και να μην είστε αυτά τα φύτα εσωτερικού χώρου παραμένουν ιδανική επιλογή.

Πρόκειται για «πρασινάδες» (δύο από αυτές ανθοφόρες) που ομορφαίνουν αβίαστα το χώρο σας προσθέτοντας μια πράσινη, μοντέρα και κυριολεκτικά φρέσκια πινελιά (που θα γίνει τέλειο φόντο για τις φωτογραφίες σας στο Instagram). Παράλληλα, δεν απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας προκειμένου να μεγαλώσουν.

Το πιο σημαντικό όμως και σύμφωνα με έρευνα της ΝASA, είναι οτι έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν τις επιβλαβείς οικιακές χημικές ουσίες από τον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της αμμωνίας από τα υγρά καθαρισμού και της φορμαλδεΰδης από τα χαλιά. Και πιο καθαρή ατμόσφαιρα, σημαίνει λιγότερες πιθανότητες για ιούς, βήχα, αλλεργίες και λοιμώξεις.

Με άλλα λόγια είναι εχθρικά προς τις χημικές ουσίες και τους πραθογόνους μικροοργανισμούς που μπορεί να κυκλοφορούν στον εναέριο χώρο του σπιτιού σας και φιλικά προς εσάς, την αισθητική σας και τον χρόνο που έχετε για περιποίηση. Win win situation δηλαδή.

Τα φυτά εσωτερικού που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ