Η Λάνα Ντελ Ρέι προσπάθησε να κάνει μάγια στον Ντόναλντ Τραμπ - iefimerida.gr

Η Λάνα Ντελ Ρέι προσπάθησε να κάνει μάγια στον Ντόναλντ Τραμπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναι, είναι υπερήφανη για την προσπάθειά της. Να κάνει μάγια στον Ντόναλντ Τραμπ. «Ναι, το έκανα. Γιατί όχι;» δήλωσε, αφοπλιστικά, στο «NME», την Παρασκευή που μας πέρασε.

Ήδη, τον περασμένο Φεβρουάριο, η 32χρονη Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια έγινε πρώτη είδηση όταν συμμετείχε σε μια μεγάλη ομάδα στην κοινότητα των «μάγων» που θα έκαναν ένα «μαζικό ξόρκι για να φέρουν σε αδιέξοδο τον Τραμπ».

Ο Μάικλ Χιουζ, επικεφαλής μιας ομάδας στο Facebook η οποία είχε ηγηθεί της προσπάθειας, εξήγησε στο «Page Six» ότι «δεν πρόκειται για τύπους που χρησιμοποιούν μια κούκλα βουντού ή που λένε ένα ξόρκι για να κάνουν κακό. Η πρόθεση είναι να φέρουμε σε αδιέξοδο τον Τραμπ και τους ανθρώπους που του κάνουν πλάτες, τους ανθρώπους του κύκλου του.»

Η ίδια η Ντελ Ρέι, στη συνέντευξή της στο «NME», δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το ξόρκι αλλά εξήγησε το πώς τα πιστεύω μας, η στάση που κρατάμε, μπορούν να εμπνεύσουν αλλαγή. Πηγή ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάνα Ντελ Ρέι Μάγια Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ